Over ons


Wij zijn DUO Communicatie. Een communicatie­bureau dat het contact tussen u en degenen die u wilt bereiken close en betekenisvol maakt. Door in communicatieuitingen het een-op-eengevoel overeind te houden. Zo'n aanpak stimuleert merkvoorkeur. DUO Communicatie geeft strategisch marketing­advies en verzorgt consumenten- en business-to-businesscommunicatie. We zijn een klein bureau met een grote kennis van communicatie-instrumenten. Wat we het liefste doen? Een sterk duo vormen met ambitieuze opdrachtgevers. Met u wellicht?

strategie & concept

DUO Communicatie is goed thuis in het creatieve marketingdenken. Wij kunnen voor u als sparringpartner fungeren en/of een plan opstellen. Of het nu gaat om marketing, marketingcommunicatie of communicatie, wij ontwikkelen samen met u een doordachte benadering.


Op basis van strategische uitgangspunten bedenken we een creatief concept, waarbij onze fantasie leidend maar ook functioneel is. Aan de hand van zo'n concept kunnen we een afzonderlijk communicatiemiddel maken, maar ook een complete, geïntegreerde campagne opzetten.

ontwerp & dtp

In onze eigen studio ontwerpen we alles voor drukwerk en onlinepublicatie: van bedrijfslogo's en huisstijlen tot websites, van brochures en advertenties tot posters voor billboards en superspreads.


In het verlengde van onze grafische vormgeving verzorgen wij ook het meer op de uitwerking gerichte dtp-werk. Dit doen we vaak in nauwe samenwerking met andere betrokkenen, zoals tekstschrijvers, fotografen en internet­specialisten. Bij ons dtp-werk hanteren we de stelregel: goed, strak en secuur.

rtv-spots & fotografie

DUO Communicatie vervaardigt professionele radio- en televisiecommercials. We kunnen de volledige productie voor u verzorgen: van het script tot en met de eindmontage. We bieden ook alternatieve mogelijkheden op filmgebied, die op een andere manier effect kunnen sorteren. Denk hierbij aan filmpjes voor YouTube.


Fotografieopdrachten voeren we zelf uit of we schakelen een fotograaf in met het gewenste specialisme. Ons netwerk omvat diverse fotografen in de sfeer van product-, portret- en reportagefotografie.